Huishoudelijk reglement

Zoals alle verenigingen hanteert ook EVA een huishoudelijk reglement. Lees het rustig door en mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag.

Huishoudelijk Reglement
EVA, Vrouwelijke ondernemers Westland

Actief én ondernemend? Word dan lid van EVA!

Wie kunnen zich aanmelden voor EVA?

We hebben het ondernemerschap als uitgangspunt genomen. Dat betekent dat alle vrouwelijke ondernemers uit de regio lid kunnen worden. Voorwaarde is dat je in de regio Westland woont óf in de regio werkt en werkzaam bent in je eigen onderneming. Wij hanteren een ledenaantal van maximaal 50 leden.

Nieuwe leden worden twee keer per jaar voorgesteld en eventueel toegelaten. Elke lid moet als enige een branche of een deel van de branche vertegenwoordigen en werkzaam zijn in haar bedrijf. Concurrerende bedrijven binnen onze vereniging vinden wij niet passend.

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap is op persoonlijke titel, een ander binnen jouw bedrijf kan jou dus niet vertegenwoordigen indien nodig. De contributie voor leden bedraagt
€ 200,- per jaar.  Daarvoor krijg je gratis toegang tot alle bijeenkomsten. Voordat je besluit om lid te worden, kun je altijd één bijeenkomst vrijblijvend bijwonen. Ook de financiële bijdrage voor het jaarlijkse uitje is hierbij inbegrepen. Wanneer je niet mee kunt met het dagje uit, is het bedrag niet opeisbaar, maar komt ten goede aan de verenigingskas.

Opzeggen kan alleen per kalenderjaar, met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken. Je kunt schriftelijk opzeggen door een e-mail te sturen naar info@evavow.nl. Indien de opzegging niet op tijd heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerstvolgende kalenderjaar.

We verwachten dat ieder lid zich op tijd afmeldt voor een bijeenkomst, uiterlijk 24 uur van tevoren, door te mailen naar info@evavow.nl.

Wat kun jij van EVA verwachten?

EVA organiseert jaarlijks boeiende bijeenkomsten en workshops in een gezellige informele sfeer waarin je kennis kunt opdoen over ondernemerschap en waarbij je ervaringen kunt delen met collega-ondernemers. De activiteiten zijn gevarieerd en inspirerend. In ieder geval starten we het jaar met een nieuwjaarsbijeenkomst en elk jaar wordt er een uitje georganiseerd door twee leden die zich hiervoor kunnen aanmelden bij het bestuur. Elk jaar zijn dat andere leden.

EVA-leden krijgen ook de gelegenheid zichzelf te presenteren en te vertellen over de eigen onderneming. Als je geïnteresseerd bent in een presentatie, kun je dit aangeven bij het bestuur. Eventuele kosten worden – in overleg met het bestuur – (gedeeltelijk) vergoed door EVA. Beschik je niet over een eigen locatie om de leden te ontvangen, dan kun je het bestuur vragen om een locatie te regelen.

Het bestuur staat natuurlijk open voor nieuwe ideeën van haar leden. Mail je idee naar info@evavow.nl.

Communiceren met  EVA-leden

Heb je nieuws over je bedrijf? Ga je bijvoorbeeld verhuizen? Dan plaatsen we graag een bericht in de nieuwsbrief van  EVA. Commerciële berichten van leden plaatsen we niet in de nieuwsbrief of op de website van EVA.

Die vinden we meer op zijn plaats op je eigen website. Dat wil niet zeggen dat je de EVA-leden hier niet over kunt berichten. Op de website van EVA vind je de e-mailadressen van alle leden. Leden die voor jou interessant zijn, kun je rechtstreeks aanschrijven.

Je kunt ook altijd vrijblijvend gebruik maken van onze facebookpagina, waar je welkom bent om interessante activiteiten op je bedrijf zoals workshops, Open Dagen, nieuwe producten  e.d. te vermelden.

 Vragen over EVA? Neem contact met ons op!

Wellicht heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat van EVA: info@evavow.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Copyright 2020 – V.O.W. Eva – Alle rechten voorbehouden