Lianne Duijvestijn-de Groot

Waarde voor Wonen

Waarde voor Wonen is een Westlands NVM-makelaarskantoor gespecialiseerd in taxaties en aankoopbegeleiding. En daarmee zijn we uniek in de regio!

Vanaf de oprichting in 2013 hebben wij vele taxaties verricht en kopers mogen begeleiden bij één van de belangrijkste aankopen van hun leven, waarbij elke woning weer bijzonder is en iedere klant een eigen verhaal heeft.
Als Service van Waarde voor Wonen bieden wij woningzoekenden het KoopinZicht-gesprek aan. Aandacht, duidelijkheid, kwaliteit en resultaat vinden wij erg belangrijk. Dat zijn de ingrediënten voor elk succesverhaal. Bovendien hebben we een groot netwerk en volgen regionale ontwikkelingen op de voet.
Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), ingeschreven in makelaarsregister VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De opleiding en ervaring die hieraan vooraf is gegaan, wordt op peil gehouden en uitgebouwd middels vakinhoudelijke permanente educatie.

Laat het ons weten wanneer je interesse hebt in onze dienstverlening of graag eens van gedachten wilt wisselen!

Contactgegevens

Oosteinde 11, 2291 AA Wateringen

0174-768000

06–13763596

lianne@waardevoorwonen.nl

www.waardevoorwonen.nl